Radiatoare decorative, calorifere decorative

De la caloriferele impersonale la radiatoare decorative

Caloriferele obisnuite din casa ta: simple obiecte reci care de cele mai multe ori ies din esteticul camerelor, eventual le ascundem sub perdeaua impersonala. Dar acum ai alternativa! Un concept inovator, din ce in ce mai solicitat de clienti, ideea de radiatoare decorative ofera o noua perspectiva si o noua imagine bucatii de metal de sub geamul din dormitor.

In lumea decoratorilor de interioare se spune ca atunci cand ceva nu iti place, incearca sa il scoti in evidenta, principiu aplicat cu succes pe multe din obiectele din casa pe care le consideram impersonale, de la placile ceramice pana la radiatoare. Tendinta de a transforma simplele obiecte reci in adevarate obiecte de décor nu este noua, dar acum avem ideea inlocuirii banalului calorifer alb intr-un décor excelent incadrat in designul spatiului de locuit. Aceste radiatoare decorative sunt adevarate inovatii spectaculoase ce propun un alt stil de abordare a amplasarii instalatiilor de incalzire, incercand sa schimbe viziunea clasica despre sursa de caldura din camera respectiva. Radiatoarele decorative reusesc sa imbine perfect esteticul si practicul, aceste functii pastrandu-si locul de elita, definind un design placut intr-o atmosfera relaxanta.

Principiul modelelor de radiatoare decorative consta in inscriptionarea unei imaginii pe fata vizibila a caloriferului printr un procedeu de vopsire in camp electrostatic cu o vopsea ce polimerizeaza pe suprafata acestuira, ramanand impregranta in textura metalica.

Posted in Calorifere decorative, Radiatoare decorative, Radiatoare decorative Calidum Art | Tagged as: , , , , , , , ,

Comments are closed.