Radiatoare decorative, calorifere decorative

CALIDUM ART – calorifere personalizate – stil, caldura, personalitate

       Vrem sa decoram sau sa renovam caminul in care locuim. Si când spunem “acasa” vorbim despre un loc in care ne simtim cel mai confortabil, un loc care ne ofera liniste si caldura si care poarta amprenta personalitatii fiecaruia dintre noi. Asa ca vrem ca fiecare decoratiune sa ne defineasca si sa ne faca sa ne simtim cu adevarat acasa.

       Când ajungem la partea de incalzire ne lovim de cele mai multe ori de banalele calorifere (sau radiatoare) de culoare alba. Nu avem prea multe optiuni. Cativa producatori propun variante in diferite culori din gama RAL. Dar… parca am vrea ceva mai aparte…ceva care sa transforme caloriferul intr-o pata de culoare, intr-un obiect cu puternic caracter decorativ.

      

       De la aceasta idee a plecat Calidum Art. Pe langa rolul initial de generator de caldura incercam sa transformam caloriferul intr-un obiect decorativ, intr-un tablou sau, de ce nu, intr-o opera de arta . Un peisaj de munte, un desen abstract, o pictura celebra sau modelul tapetului de pe perete sunt doar cateva idei cu care sa înlocuim albul etern al caloriferului.

       Pentru asta folosim utilaje speciale si vopseluri rezistente la temperatura de lucru a caloriferului. Practic vorbim de printarea direct pe vopseaua de baza a caloriferului la o rezolutie foarte ridicata. Si pentru a oferi o durabilitate marita personalizarii, peste print aplicam un lac special.

       Personalizarea se face pe calorifere de otel produse in Italia, calorifere de o calitate ridicata testate de noi in decursul timpului.  Vorbim de 4 modele de radiatoare din otel, doua cu elementi verticali (modelul Piano  si Piano 2) si doua ca fata perfect plana (modelul Relax 15 si Relax 48). Cele 4 modele acopera o plaja destul de larga de dimensiuni si puteri termice.

       Calidum Art vine cu cateva propuneri de personaliare sub forma unor colectii structurate pe teme (Natura, Abstract, Romance, etc.), insa limitele personalizarii sunt date de imaginatia fiecaruia. Putem aplica orice imagine pe calorifer atata timp cat imaginea respectiva are o rezolutie buna (cel putin 300 dpi). O imagine preferata, un apus de soare, un peisaj din concediu, modelul tapetului sau al gresiei, toate pot fi printate pe calorifer. Si daca nu va puteti hotari asupra imaginii, dati-ne o tema si noi va trimitem cateva propuneri.

       Cu radiatoarele personalizate de la Calidum Art camera ta va capata personalitate si stil. Vizitati magazinul nostru online pentru preturi si detalii tehnice despre calorifere decorative personalizate Calidum Art.

 

Posted in Design radiatoare, Radiatoare decorative Calidum Art | Tagged as: , , , ,

Comments are closed.